ACŢIUNE DESFĂŞURATĂ DE POLIŢIŞTII RUTIERI PRIVIND OPRIREA ŞI STAŢIONAREA NEREGULAMENTARĂ ÎN STAŢIILE DE AUTOBUZ ŞI ALTE LOCURI NEPERMISE

ACŢIUNE DESFĂŞURATĂ DE POLIŢIŞTII RUTIERI PRIVIND OPRIREA ŞI STAŢIONAREA NEREGULAMENTARĂ ÎN STAŢIILE DE AUTOBUZ ŞI ALTE LOCURI NEPERMISE

Începând de astăzi, 13 iulie, Poliţia Municipiului Giurgiu prin Serviciul Rutier şi Direcţia Poliţiei Locale Giurgiu prin Compartiment Siguranţă Rutieră vor desfăşura acţiuni de conştientizare a conducătorilor auto privind oprirea, staţionarea sau parcarea neregulamentară în staţiile de autobuz şi în zonele nepermise. Acţiunile poliţiştilor vor avea caracter permanent, până la realizarea unei bune informări a şoferilor şi respectarea de către aceştia a regulilor de circulaţie.
Măsura a fost luată dat fiind faptul că s-a constatat încălcarea de către unii conducători auto a regulilor de circulaţie privind oprirea, staţionarea sau parcarea în staţiile de autobuz sau zonele adiacente acestora, conform O.U.G. nr. 195/2002 republicată privind circulaţia pe drumurile publice, îngreunând astfel traficul mijloacelor de transport în comun.
Cu această ocazie vor fi atenţionaţi şi ceilalţi conducători auto care parchează autovehiculele pe trotuar sau în alte zone interzise, împiedicând astfel circulaţia pietonilor.
Pentru nerespectarea regulilor privind oprirea şi staţionarea în locuri nepermise, prevăzute la art. 142 şi 143 din HG nr. 1391/2006 pentru aprobarea Regulamentului de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, poliţiştii vor aplica sancţiuni în cuantum de 210 lei, plus două puncte penalizare la permisul de conducere.

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul S-A DAT ORDINUL DE ÎNCEPERE A LUCRĂRILOR PENTRU CONSTRUCȚIA HIDROTEHNICĂ DE PE CANALUL CAMA

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.